Body Shape

 

Patentirani Med Contour Multipower aplikator posjeduje 2 ultrazvučne titanijumske glave koje su znatno efikasnije za tretmane uklanjanja masnih naslaga i celulita od aplikatora starije generacije. Posebnost isporuke energije ogleda se u tome što su ultrazvučne glave postavljene pod specifičnim, precizno definisanim uglom od 165 što doprinosi efektnijoj i kontrolisanoj isporuci energije Isporuka energije na ovaj način apsolutno je sigurna za površinu kože, bez pojave neželjenih efekata kao što su opekotine kože, a istovremeno je omogućeno isporučivanje 4 puta više energije u samo masno tkivo.

PREDNOSTI Med Contour MULTIPOWER TRETMANA:
•    Siguran, efikasan i bezbolan- odobren od strane FDA-a
•    Nema opekotina, modrica, niti bilo kakvih promjena na koži
•    Rezultati vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana*
•    Gubitak obima mjeri se u centimetrima i prosječan gubitak obima nakon prvog tretmana iznosi 2,5 cm.
•    Prijatan tretman poput masaže i potpuno bezbolan
•    Ne zahtijeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima

Med Contour MULTIPOWER tretman

 

Tretman Med Contour MULTIPOWER se sastoji iz tri cjeline:
•    Stimulacija limfnih centara
•    Tretman ultrazvukom i vakuumom
•    Limfna drenaža tretiranog područja

Regije koje se mogu tretirati su stomak, butine, ruke, zadnjica, koljena, listovi, “ljubavne ručke”. Tretmani se rade u razmaku od 7 do 10 dana. Za optimalne rezultate prosječno je potrebno 5 tretmana. Trajanje tretmana zavisi od regije koja se tretira (30-75 min).
Rezultati tretmana su slični rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom i trebalo bi da budu trajni dokle

 

god se klijent pridržava aktivnog načina života i preporučenog načina ishrane.Kandidati za tretman uklanjanja masnih naslaga i celulita su žene i muškarci, stariji od 16 godina sa realnim očekivanjima, kako bi postigli bolji oblik tijela putem aktivnog načina života i uravnotežene ishrane.

Nije preporučeno raditi tretman tokom trudnoće i dojenja, zbog nedostatka kliničkih studija koje se kod njih ne sprovode. Tretman nije preporučljiv za osobe s ozbiljnim bolestima srca i krvnih sudova, ozbiljnim bolestima jetre i bubrega, tumorima, medicinskim transplantatima ili protezama.

 

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Popunite jednostavni obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati