Skeyndor

 

Skeyndor the Sciebtific Skincare linija temelji se na znanstvenim i biotehnološkim dostignućima, s avangardnim pristupom ljepoti.

Skeyndor the Scientifc Skincare Vas uvodi u svijet objedinjene sofsticirane njege kroz profesionalne Medi, Spa i Wellness programe i revolucionarnu Skeyndor Mesoscience virtualnu mezoterapiju. Filozofija prestižnog španjolskog branda je biti „ IZVRSTAN“ s ciljem da vrhunskom njegom svaki pojedini klijent upotpuni i očuva svoju osobnost.

Skeyndor luksuznim dizajnom svojih proizvoda zagovara eleganciju te svojim satenskim polisenzornim teksturama koži daruje ugodu, a korisnicima rezultat i zadovoljstvo. Djelotvorne i jedinstvene formule krema baziraju se na ekskluzivnim kompleksima aktivnih sastojaka dobivenih iz biljaka, morskih ekstrakata, minerala, vitamina i koenzima koji pomoću nanosfer tehnologije vraćaju koži izgubljenu ravnotežu.

Skeyndor the Scientifc Skincare proizvodi omogućava pomlađivanje omogućit će pomlađivanje kože s trenutno vidljivim i dugotrajnim efektom.

Profesionalni tretmani

 

MEZOTERAPIJA

MESOSCIENCE firme SKEYNDOR asortiman je proizvoda s područja mezoterapije koji je namijenjen ordinacijama i vrhunskim kozmetičkim salonima. Zasnovani na principima virtualne mezoterapije bez igala, proizvodi MESOSCIENCE firme SKEYNDOR, djelovanjem četiri vrste struja (aktivirajuća struja, elektroporacija, hidroelektroforeza i krioforeza) unose visoku koncentraciju pročišćenih aktivnih sastojaka u središnje slojeve kože. Time se na kontroliran način postiže visoka opskrba određenim tvarima u posebnim zonama. To je selektivan način rada, praktičan za kombiniranje i lagan za primjenu. Nekoliko sastojaka djeluju kao prijenosnici i oni se miješaju s ampulama ultrakoncentrata, kojima se tretiraju uobičajeni problemi kao što su bore, čvrstoća kože, strije i celulit. Proizvodi MESOSCIENCE firme SKEYNDOR oblikovani su tako da se automatski prilagođavaju pravilima i opremi koja se obično koristi u dermokozmetici, smanjujući tako upotrebu dodatnih proizvoda ili aparata.

SAZNAJ VIŠE

DP-110 PLUS ULTRASONIC

TIMELESS PEEL SEQUENTIAL SYSTEM - TRETMAN PROTIV BORA

SAZNAJ VIŠE

BRIGHTENING PEEL SEQUENTIAL SYSTEM - TRETMAN PROTIV PIGMENTACIJA

POWER HYALURONIC TRETMAN ZA PODRUČJE OKO OČIJU I TREPAVICE

SAZNAJ VIŠE

POWER HYALURONIC

SAZNAJ VIŠE

POWER RETINOL – TRETMAN INTENZIVNOG OPORAVKA

SAZNAJ VIŠE

AQUATHERM

SAZNAJ VIŠE

NATURAL DEFENCE

SAZNAJ VIŠE

CORRECTIVE

SAZNAJ VIŠE

ETERNAL LINE

SAZNAJ VIŠE

CLEAR BALANCE

PREUZMI SKEYNDOR KATALOG