Med Contour Multipower

 

Saznajte šta Med Contour Multipower može da učini za Vas. Na rezultate ne treba čekati mjesecima, jer su rezultati vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana!

Uspješna priča se nastavlja! Nakon fenomenalnih rezultata u preoblikovanju tijela postignutih ultrazvučnim uređajem Med2Contour, na početku 2016. godine, na IMCAS-u u Parizu, svjetskoj javnosti je predstavljena najnovija platforma Med Contour MULTIPOWER za sigurno i bezbolno nehirurško preoblikovanje tijela, zatezanje kože i lifting lica.

Prvi Med Contour MULTIPOWER u Bosni i Hercegovini se nalazi u SkinCare Clinic Sarajevo, koji u svoju ponudu među prvima u svijetu uvodi najnoviju generaciju ovog tretmana.

Šta je Med Contour MULTIPOWER?

Inovativni Med Contour MULTIPOWER je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji, koji kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, bezbjednog i bezbolnog nehirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita, zatezanja kože i face liftinga.

Med Contour MULTIPOWER obavlja neinvazivne tretmane lica i tijela sa fokusom na:

  • lokalizirane masne naslage i celulit
  • smanjenje obima
  • poboljšanje potkožne cirkulacije
  • opuštenost kože lica, vrata, dekoltea
  • plitke bore

Inovativni Med Contour MULTIPOWER posjeduje

 

4 APLIKATORA

3 TEHNOLOGIJE
ultrazvuk, radiofrekvencija, vakuum

3 ULTRAZVUČNE FREKVENCIJE
1MHz / 2,5MHz / 5MHz

Prisustvo 4 aplikatora omogućava različite vrste tretmana

SAZNAJ VIŠE

BODY SHAPE

Za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita

SAZNAJ VIŠE

BODY SHAPE AND TIGHT

Za zatezanje i učvršćivanje kože

SAZNAJ VIŠE

FACE LIFTING

Za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea

SAZNAJ VIŠE

DRAINING

Za limfnu drenažu lica i tijela

Izjave stručnjaka o Med Contour MULTIPOWER

Dr med. Dinko Bagatin,

opšti i plastični hirurg – Poliklinika "Bagatin", Zagreb

"Med Contour Multipower najbolje je rješenje za sve osobe koje neinvazivnim putem žele ukloniti višak masnih naslaga na kritičnim područjima, ali i zategnuti kožu. Novitet je njegovo radiofrekvencijsko dijelovanje, koje uz već postojeći ultrazvuk zaista može učiniti mnogo toga korisnog za figuru i oblik tijela. Više od 5.000 odrađenih tretmana u Poliklinici "Bagatin" potvrđuje da je Med Contour Multipower tretman zaista lider među tretmanima oblikovanja tijela i redukcije celulita."

Doc. dr sc. Aleksandar Milenović,

maksilofacijalni hirurg, plastični hirurg glave i vrata – Poliklinika „Imed”, Zagreb

"Nehirurški tretmani predstavljaju popularni novitet na području estetske hirurgije, a jedan od takvih tretmana je Med Contour Multipower. Kako bi našim pacijentima pružili vrhunsku kvalitetu i uslugu, odlučili smo obogatiti uslugu ovim novitetom. Briga za naše pacijente, ali i njihovo krajnje zadovoljstvo jedna je od glavnih vodilja u našem poslovanju, a upravo je njihovo zadovoljstvo rezultatima nakon tretmana Med Contour Multipowerom potvrda da sam dobro odabrao za svoje pacijente."

Dr Nikola Milojević,

doktor estetske medicine, Poliklinika "Milojević & Milo clinic", Zagreb

"Oduševljen sam uređajem Med Contour Multipower. 
U svojoj dugogodišnjoj karijeri naišao sam na mnogo uređaja za neinvazivne tretmane tijela i lica od kojih Med Contour Multipower daje najbrže i najbolje rezultate. Smatram ga svojevrsnom revolucijom u oblikovanju tijela i lica. Potpuno vjerujem u njegovu djelotvornost."

Dr med. Dinko Kaliterna,

dermatovenerolog, Poliklinika "Poliderma", Zagreb

U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nijedan uređaj nisam očekivao s tolikim uzbuđenjem kao Med Contour Multipower platformu, jer smatram da je riječ o najefikasnijem uređaju za neinvazivno oblikovanje, ne samo tijela, nego i lica. Ovo je najkompletnija platforma, jer, ne samo što smanjuje obim tijela, nego i zateže kožu kako ne bi ostao višak. Donedavno, morao sam imati uređaj za smanjenje obima i drugi uređaj za zatezanje kože. Rezultati su dosad najbolji od svih mogućih uređaja na tržištu za neinvazivno oblikovanje tijela.”

Dr Jelena Vasović,

doktor opšte prakse – Beauty&Me Beograd

"Nakon odličnih rezultata u preoblikovanju tijela koje već duže vrijeme postižemo u našem centru pomoću ultrazvučnog uređaja Med2 Contour, koji je dokazano djelotvoran i svjetski priznat, odlučili smo da uvedemo i najnovije dostignuće za razbijanje masnih naslaga, celulita i zatezanje kože lica i tijela – Med Contour Multipower. Ova nova platforma koja je prvi put dostupna kod nas omogućava da se u jednom dolasku mogu tretirati i masne naslage i celulit i opuštena koža.”