SKINCLINIC

 

SkinClinic dermokozmetika nastala je dugogodišnjim radom Caetano Gutierrez osnivača kompanije kada je on, kako kaže, naučio da ''sluša'' kožu ljudi, što je omogućilo da nađe pravo rješenje za svaku problematiku kože.

Svaki SkinClinic preparat i tretman rezultat su ekskluzivnih formula koje su testirane da bi pružile rješenja za potrebe svakog tipa kože. SkinClinic je dizajnirao cijeli opseg proizvoda za profesionalnu upotrebu koji zahvaljujući svojoj pažljivoj formulaciji baziranoj na kombinaciji aktivnih sastojaka u visokim dozama djeluju idealno dermato- kozmetološkim tretmanima.

SkinClinic tretmani predstavljaju novi način njege kože sa proizvodima koji efikasno djeluju na poboljšanju izgleda onih žena i muškaraca koji žele imati efektne i dugotrajne rezultate, a vjeruju da će ih njihovi doktori i kozmetolozi bez problema postići. Potražite savjete naših doktora i kozmetologa i otkrijte novu rutinu njege kože sa SkinClinic proizvodima za kućnu njegu koji nude vidljive rezultate već nakon nekoliko sedmica korištenja.

 

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Popunite jednostavni obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati