Face lifting

 

Nakon odličnih rezultata u zatezanju lica postignutih uređajem Med Visage, ovaj uređaj instaliran je u najnoviju platformu Med Contour MULTIPOWER za zatezanje opuštene kože lica, vrata i dekoltea!

Specijalnim aplikatorom za neinvazivno zatezanje lica i vrata vrši se tzv. face lifting bez noža. Kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije koristi se za obavljanje anti-age tretmana tj. tretmana koji imaju jak efekat podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea te prevenciju starenja.

Prednosti tretmana:
•    Sinergija između dejstva ultrazvuka i radiofrekvencije omogućava maksimalnu isporuku energije u kožu;
•    Rezultati su vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana;
•    Tretman je siguran, bezbolan i prijatan, bez neželjenih posljedica po kožu;

Zašto se odlučiti za neinvazivni Face Lifting

 

Neinvazivni Face lifting pruža dubinski tretman koji dovodi do značajnog smanjenja bora na licu i opuštenosti kože lica, vrata i dekoltea. Prednosti ovakvog tretmana su trajni rezultati koji se postepeno razvijaju, ali i rezultati koji su vidljivi odmah. Koža odmah nakon tretmana postaje zategnutija, glatka i elastičnija.

Kako tretman djeluje na našu kožu?
Tretmanom se podstiče razvoj novog kolagena i stvara prirodni efekat povećanja tonusa kože. Ultrazvuk ima za posljedicu postepeno zagrijavanje tkiva, što omogućava maksimalnu isporuku energije na potpuno siguran način, bez rizika od nastanka opekotina pružajući potpuno prijatan tretman. Ultrazvuk isporučuje toplotnu energiju duboko u dermis, čime podstiče remodeliranje kolagena.

Radiofrekvencija koja se primjenjuje nakon ultrazvuka djeluje na podsticanje proizvodnje kolagena, što dovodi do zatezanja kože.

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Popunite jednostavni obrazac i mi ćemo Vas kontaktirati